IB-aangifte ondernemer - Administratiekantoor Van Bavel

Ga naar de inhoud

IB-aangifte ondernemer

Je bent ondernemer en je verzorgt je boekhouding zelf alleen een belastingaangifte doen dan kan lastig zijn. Wij helpen je graag door de belastingaangifte vakkundig en voordelig te verzorgen.

Bij ons kun je de belastingaangifte laten doen voor slechts € 108,00 (excl. btw) per persoon, per belastingaangifte. Eventueel inclusief een fiscaal partner. Wij verzorgen naast de belasting aangifte ook de jaarrekening van je bedrijf.

Het kan lastig zijn om alle juiste gegevens bij elkaar te zoeken. Zie je er tegenop om je belastingaangifte zelf te doen? Wij begrijpen dat dit soms een grote uitdaging kan zijn maar wij helpen je graag op weg. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht!
                                                                                
Je belastingaangifte laten doen door ons, wat is onze werkwijze?

Je kunt met ons een afspraak maken:
  • Wij komen dan naar je toe om de gegevens bij je op te halen. Uiteraard kun je de gegevens naar ons toe mailen of via de post te versturen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel dus wij geven de voorkeur naar je toe te komen.
  • Welke gegevens hebben wij van je nodig om de belastingaangifte voor je te kunnen verzorgen? Hier een handige checklist: klik hier .
  • Naast de gegevens van de checklist hebben wij ook de gegevens van je administratie nodig. Een kolommenbalans met een proefsaldi belans zou handig zijn. Werk je met een overzicht in bijvoorbeeld excel dan is dat ook geen enkel probleem.
  • Wij verzorgen je aangifte en sturen je deze per e-mail of via de post toe met een uitgebreide rapportage;
  • Na je akkoord wordt de belastingaangifte digitaal naar de Belastingdienst gestuurd.
  • Wij versturen je aangifte naar de Belastingdienst na ontvangst van je akkoord, waarbij wij gebruik maken van PKIoverheidscertificaten. De Belastingdienst kan op die manier zien dat de aangifte door ons kantoor verstuurd is. Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd onder beconnummer (belastingconsulentennummer) 683486.
  • Je ontvangt een factuur welke je binnen 14 dagen dient te voldoen.

Als je gebruik maakt van onze dienstverlening vragen wij de Belastingdienst kopieën van je belastingaanslagen te mogen ontvangen, zodat wij altijd controle kunnen houden op de opgelegde aanslagen. Je ontvangt daarvoor een brief van de Belastingdienst. Daardoor kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en kunnen wij je de beste service bieden.

Als je de verzending van kopie aanslagen naar ons kantoor stop zou willen zetten dan kan dat door ons een e-mail bericht te sturen. Dan zorgen wij ervoor dat de verzending van kopie aanslagen wordt stopgezet.

Het is ook mogelijk de verzending stop te zetten door te bellen met de Belastingdienst, het telefoonnummer kunt u vinden in de brief die u hebt ontvangen van de Belastingdienst.

Laat je belastingaangifte daarom zonder problemen door ons verzorgen en maak vandaag nog een afspraak. Ook verzorgen wij de IB-aangifte over voorgaande jaren.
06 - 57 66 36 84
Schalkeroord 407 - 3079 WH - Rotterdam
©2024 alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud