Even voorstellen Miranda van Bavel - Administratiekantoor Van Bavel

Ga naar de inhoud

Even voorstellen Miranda van Bavel

Mijn naam is Miranda van Bavel en ik ben 54 jaar.
Als boekhouder neem ik graag ondernemers zaken uit handen zoals het verzorgen van de volledig boekhouding en de belastingaangiftes. Daarnaast geef ik ook adviezen en geef ik je waar het nodig is ondersteuning binnen je bedrijf. Ook particulieren zijn bij mij van harte welkom.

Ik heb persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Je bent bij mij geen nummer want ik geloof sterk in persoonlijk contact en aandacht. Ik wil je graag goed leren kennen, zodat ik mijn werk optimaal kan doen en me kan verdiepen in alle facetten van je persoonlijke omstandigheden.

Of je nu een ondernemer bent of een particulier dat maakt voor mij niets uit. Immers door mijn persoonlijke aanpak kan ik snel inspelen op wat er nu bij je aan de hand is en je een deskundige dienstverlening aanbieden. Persoonlijke aandacht is voor jou én voor mij heel erg belangrijk.

Door mijn jarenlange ervaring in het vakgebied kan ik je op een breed gebied behulpzaam zijn en je een deskundig advies geven. Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor een bedrijf.

Verder ben ik van mening dat het laten verzorgen van je boekhouding betaalbaar mag zijn. Ik kan je nét even iets meer bieden tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ik ben niet voor niets een betaalbare boekhouder.

Hoe ziet je boekhouding eruit? Een schoenendoos die uitpuilt van de bonnetjes? Of keurig geordende mappen? Loop je achter met je boekhouding? Hoe je boekhouding er ook uit ziet, Ik neem graag alle administratieve werkzaamheden van je over.

Als er zaken spelen die ook opgelost moeten worden dan kun je die ook aan mij geven. Je hoeft jezelf niet te ongemakkelijk te voelen dat je iets hebt laten liggen of dat er problemen spelen die nog niet opgelost zijn. Ik sta voor je klaar om samen met jou de boel weer op de rit te krijgen.

Ons gezamelijke doel is dat je zonder zorgen als ondernemer met je werk bezig kan zijn en de rest met een gerust hart aan mij over kan laten.

Heb je vragen?
  • Ik ben telefonisch bereikbaar op:  06 - 57 66 36 84
  • Stuur een bericht naar: info@betaalbare-boekhouder.nl
  • Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.

Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Graag kom ik naar je toe zodat je alles bij de hand hebt.

Openingstijden:
  • Van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur;
  • Op zaterdag & zondag is het kantoor gesloten.

Graag tot ziens!
06 - 57 66 36 84
Schalkeroord 407 - 3079 WH - Rotterdam
©2024 alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud